Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 april 2011 Informatieavond nieuwbouw stadhuis Den Helder op dinsdag 26 april 2011

Wethouders Pia Bruin en Suzanne den Dulk-Winder nodigen u graag uit voor de informatiebijeenkomst over het nieuwe stadhuis op dinsdag 26 april 2011 om 19.30 uur in de ABN-AMRO zaal van De Kampanje.

De gemeenteraad heeft op 13 december 2010 groen licht gegeven om de nieuwbouw van het stadhuis voor te bereiden. Tijdens deze avond informeren wij u over de stand van zaken en nodigen u van harte uit om mee te denken over de uitstraling van het nieuwe gebouw. Het nieuwe stadhuis wordt een zichtbepalend gebouw in het stadshart en een plek waar de gemeente de dienstverlening aanbiedt. Uw mening horen wij graag.

De informatieavond is meteen de eerste stap in een traject waar u als inwoner kunt meedenken over de uitstraling van het nieuwe stadhuis. In de komende weken gaan we met werkgroepen aan de slag om de uitstraling en de sfeer van het nieuwe gebouw te bepalen. Dat moet leiden tot drie sfeerbeelden die vervolgens worden voorgelegd aan alle inwoners van Den Helder.

Beide wethouders nemen u in een inleiding mee in het proces voor de komende maanden. De rest van de avond staat uw mening centraal. Praat mee over hoe u aankijkt tegen het stadhuis. Wilt u na deze bijeenkomst meedenken over onze stad, ons stadhuis, dan kunt u zich aanmelden voor de werkgroep.

Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met Nathalie Bikkel. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag op (0223) 67 81 92. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl