Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 april 2011 Veel interesse voor ontwikkeling eigen nieuwbouwwoning in Den Helder - tweede informatiebijeenkomst op 28 mei 2011

Den Helder is klaar voor het 'Collectief Particulier Opdrachtgeverschap' (CPO). Dat blijkt uit de hoge opkomst van de informatiebijeenkomst op 2 april 2011. Veel mensen hebben hun interesse getoond en wensen kenbaar gemaakt. Ook de enquêteformulieren zijn in grote aantallen ingevuld. Er is vooral veel interesse voor de locaties die aangeboden worden door Woningstichting Den Helder in de Vecht- en Scheldestraat.

De stichting CPO-NH, die CPO-projecten stimuleert in Noord-Holland, heeft alle wensen geïnventariseerd. De volgende stap is het organiseren van workshops waarbij geïnteresseerden, samen met een stedenbouwkundige / architect, de ideeën verder gaan uitwerken. Iedereen die zijn of haar gegevens heeft achtergelaten tijdens de informatiebijeenkomst wordt binnenkort voor één van deze workshops uitgenodigd.

CPOCPO is een vorm van ontwikkelen, waarbij kopers in groepsverband hun eigen woningen ontwerpen en bouwen. Zij bepalen zelf welke materialen gebruikt worden en wat de kosten zijn. Alles is mogelijk: kwadrantwoningen, chaletwoningen of zelfs rijtjeswoningen, allen met tuin, balkon of dakterras. En dat allemaal voor een prijs vanaf € 165.000,- v.o.n., te financieren met een hypotheek (met een scherpe projectrente) van de Rabobank.

Ook de overheid stimuleert deze vorm van ontwikkelen. Want CPO laat de kopers ook als groep naar elkaar toe groeien, omdat zij gezamenlijk beslissingen moeten nemen. Hierdoor ontstaat er een leefomgeving waarin iedereen elkaar kent en weet wat men van elkaar kan verwachten.

Informatiebijeenkomst

Ook geïnteresseerd in zo'n nieuwbouwwoning in de Vecht- of Scheldestraat? Kom dan naar de tweede informatiebijeenkomst die gehouden wordt op 28 mei 2011. Wilt u zeker zijn van een plaats? Meld u dan aan via www.cpodenhelder.nl.

Voor meer informatie over het CPO-project kunt u ook terecht bij Waardenburg Makelaardij.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl