Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 april 2011 Schagen: voorontwerp bestemmingsplan 'Centrum en omgeving' de inspraak in - inspraakbijeenkomst op 3 mei 2011

Het bestemmingsplan 'Centrum en omgeving' in Schagen gaat een nieuwe fase in. Er is een voorontwerp opgesteld dat u vanaf 21 april 2011 zes weken lang kunt bekijken op het gemeentehuis en op www.schagen.nl bij 'beleid en plannen/bestemmingsplannen'. In deze zes weken kan iedereen schriftelijk reageren op het plan.

Op dinsdagavond 3 mei 2011 om 19.30 uur is er in het gemeentehuis van Schagen een informatie- en inspraakbijeenkomst. Na verwerking van alle reacties stelt het college een ontwerpbestemmingsplan op dat de wettelijke procedure zal doorlopen.

Naar schatting is het ontwerpbestemmingsplan na de zomer gereed. Eind dit jaar volgt dan de vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad. Het gebied van het bestemmingsplan 'Centrum en omgeving' gaat vooral over het historische gedeelte van Schagen.

De aangrenzende (woon)gebieden die bij het centrum horen of die een sterke relatie hiermee hebben, zijn ook in het plan opgenomen. Het bestemmingsplan voor het centrum van Schagen is in hoofdzaak gericht op beheer en behoud van de bestaande toestand, maar maakt ook enkele ontwikkelingen in het centrum mogelijk.

Bij de bekendmakingen op (www.schagen.nl) vindt u de formele publicatie over het voorontwerp bestemmingsplan. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl