Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 april 2011 Bijeenkomst wijkpanel Groeneweg in Schagen op 27 april 2011

De gemeente Schagen nodigt alle bewoners van de wijk Groeneweg uit voor het wijkpanel Groeneweg op woensdag 27 april. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en is in de raadszaal van het gemeentehuis, behalve de leden van het wijkpanel zijn ook alle bewoners van harte welkom.

Er staan 2 onderwerpen centraal:

Deze onderwerpen worden in kleinere groepen besproken, zodat alle bewoners kunnen meepraten. U kunt ook uw eigen punten inbrengen. Verder komen er nog wijkzaken aan de orde vanuit de gemeente, de Wooncompagnie en de politie. De avond wordt om 22.00 uur afgesloten.

Als u meldingen heeft voor de gemeente over bestrating, verlichting, vuil en dergelijke: deze kunt u op de avond van het wijkpanel doen, met behulp van een medewerker. U hoeft met een melding niet te wachten tot de wijkpanelavond. Meldingen kunt u ook nu al doen via meld en herstel of op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur via telefoonnummer (0224) 210 483.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Hustinx, telefoon (0224) 210 513 (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl