Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 30 mei 2011 Informatieavond herinrichting Kanaalkade 't Zand op 16 juni 2011

Donderdag 16 juni 2011 presenteert de gemeente Zijpe en waar nodig lichten zij de aanpassingen in de verkeersvisie 't Zand toe.

Deze aanpassingen zijn in overleg met de dorpsraad 't Zand en de bewoners van 't Zand gemaakt. Tijdens deze avond draait het specifiek om het tracé tussen de Keinsmerweg en de Koning Willem II weg.

Bent u geïnteresseerd dan bent u van harte welkom om donderdag 16 juni 2011 te komen. Het begint om 19.30 uur in Café de Jonge Prins in 't Zand. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl