Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 22 juni 2011 Reinigen en inspecteren Riool in Petten

Vanaf week 25 start de firma Sita in opdracht van de gemeente Zijpe met het reinigen en inspecteren van het riool in Petten.

Tijdens de werkzaamheden wordt het riool onder hoge druk gereinigd en vervolgens door middel van een camera geïnspecteerd zodat de staat van het riool in kaart gebracht kan worden. Omdat het riool onder hoge druk gereinigd wordt kan er stankoverlast in huis plaatsvinden, dit kan eenvoudig opgelost worden door alle fonteintjes, wasbakken etcetera even door te spoelen zodat de zwanenhalzen weer gevuld worden.

Tevens kan het in een enkel geval gebeuren dat er in het toilet wat rioolwater terug kan komen, zorg er dan ook voor dat tijdens deze dagen / week de bril naar beneden staat. U ontvangt vooraf een brief van de Fa. Sita met alle informatie.

De volgende dorpen worden dit jaar geïnspecteerd en gereinigd, Petten, Burgervlotbrug, Sint Maartenszee en Schagerbrug.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Openbare Werken, Taakveld beheer en uitvoering via 0224 574 100. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl