Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 juli 2011 Herinrichting dorpsplein Callantsoog; nu nog mogelijk om te reageren

Het plein in Callantsoog neemt in het dorp een centrale plaats in. Je kunt er winkelen, beperkt parkeren, zitten op een terras en vanaf het plein heeft u direct toegang tot het strand. Maar zeker tijdens de zomermaanden is het plein waar vele activiteiten plaatsvinden. Denk aan een markt, braderie, kermis, de feest-10daagse enz. enz. Om het plein meer allure te geven en de functie te optimaliseren, is een herinrichtingsplan gemaakt. HB Adviesbureau b.v. heeft dit voor ons gedaan.

Maandag 11 juli 2011 is een informatieavond geweest over deze herinrichting van het Dorpsplein in Callantsoog. De landschapsarchitecte heeft een uitleg gegeven over het ontwerp en daarna is er in groepjes over de plannen gesproken. Deze avond is door ongeveer 130 bewoners bezocht. De plannen kunt u hier inzien.

De gemeenteraad wil graag uw mening over het herinrichten van het plein en het ontwerp weten. Daarom kunt u op het ontwerp reageren.

Dat kan door een op naam gesteld reactieformulier in te sturen naar de gemeente Zijpe per e-mail naar of per post naar antwoordnummer 1101, 1740 VK Schagerbrug.

Reacties die wij nog deze maand (juli 2011) ontvangen, worden meegenomen in de procedure. De positieve en negatieve reacties, zowel als de reacties met een aanvulling worden meegewogen in een definitief plan. De gemeenteraad neemt hierover in september een besluit. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl