Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 11 augustus 2011 Voorlopige voorziening tegen tijdelijke centrale huisvesting Hollands Kroon

De nieuw te vormen gemeente Hollands Kroon is bezig met de voorbereidingen voor de tijdelijke centrale huisvesting van al haar medewerkers in Anna Paulowna op 1 januari 2012. De besturen van de vier gemeenten hebben ingestemd met huisvesting van medewerkers en bestuur in het huidige gemeentehuis van Anna Paulowna tot halverwege 2016. Het is van cruciaal belang voor goede dienstverlening dat de medewerkers op de fusiedatum in een gebouw gehuisvest zijn. Het huidige gemeentehuis van Anna Paulowna is daarvoor te klein. Daarom willen de gemeenten een tijdelijk kantoorgebouw bij het gemeentehuis plaatsen. In de periode van 2012-2016 wordt door de nieuwe gemeente een definitieve locatie ingericht. De stuurgroep van Hollands Kroon gaf onlangs het startschot voor een locatieonderzoek voor permanente huisvesting.

Inmiddels is duidelijk geworden dat een voorlopige voorziening is aangevraagd tegen de bouw van de tijdelijke centrale huisvesting.

Dat betekent dat alle bouwwerkzaamheden gestaakt worden tot de bestuursrechter van de rechtbank in Alkmaar uitspraak heeft gedaan over de voorlopige voorziening. Gezien de negatieve gevolgen voor medewerkers en dienstverlening van de gemeente bij vertraging van de bouw, hebben de gemeenten bij de rechtbank aangedrongen op snelle behandeling van de voorlopige voorziening. (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl