Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 05 september 2011 Extra geld beschikbaar voor subsidie duurzame energie in particuliere woningen in Harenkarspel

Gemeente Harenkarspel voegt € 10.000 toe aan het budget voor de "Gemeentelijke subsidieverordening duurzame energie 2011" (B&W besluit 22 augustus 2011).

In 6 weken tijd was het beschikbare subsidiebudget, verkregen van de provincie Noord-Holland, al toegezegd aan 12 aanvragers.

Gezien deze belangstelling en het belang van energiebesparing en vermindering van de CO2-uitstoot hebben B&W besloten een extra budget beschikbaar te stellen.

Tot 21 november kan een subsidieaanvraag worden ingediend bij de Milieudienst Kop van Noord-Holland. De maatregelen, inclusief het indienen van de nota's e.d., moeten uitgevoerd worden voor april 2012.

Aanvragen die in eerste instantie zijn afgewezen, omdat er geen budget meer was, worden opnieuw in behandeling genomen. De Milieudienst Kop van NH neemt contact op met betrokkenen.

Particuliere woningeigenaren kunnen per woning in totaal maximaal € 1000 subsidie krijgen voor o.a. isolatie maatregelen, HR++ - glas, lage temperatuur verwarming, warmtepomp e.d., waarbij voor een zonPV- installatie of zonneboiler-panelen tevens geldt dat daarvoor maximaal € 800 subsidie is te verkrijgen.

Alle informatie over de regeling, het aanvraagformulier, etc. is te vinden op de website www.milieudienstkvnh.nl onder Duurzame energie en / of bij mevr. B. Helmink ('s ochtends, behalve woensdag, 0224-274618). (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl