Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 11 oktober 2011 Stuurgroep besluit unaniem over alternatief huisvesting Hollands Kroon

Vanaf 1 januari 2012 tijdelijke huisvesting in Anna Paulowna

Nadat op donderdag 8 september 2011 bekend werd dat de centrale tijdelijke huisvesting naast het gemeentekantoor in Anna Paulowna niet door kan gaan, is er direct gezocht naar alternatieve mogelijkheden. Hierbij is ook gekeken naar mogelijke locaties buiten de gemeente Hollands Kroon. Uit alle mogelijkheden is er een keuze gemaakt voor twee locaties in Anna Paulowna, namelijk het huidige gemeentekantoor en het oude gemeentehuis. Dit alternatief voldoet grotendeels aan de randvoorwaarden die zijn gesteld voor tijdelijke huisvesting Hollands Kroon. De stuurgroep staat unaniem achter deze keuze.

Gevolgen alternatief huisvesting

De plannen die gemaakt zijn voor het bestaande gemeentekantoor in De Ontmoeting in Anna Paulowna kunnen worden voortgezet. Voor het oude gemeentehuis moeten nieuwe ontwerptekeningen worden gemaakt. De aanpassingen aan het bestaande gemeentekantoor en het oude gemeentehuis kunnen binnen het budget van Ä 3,5 miljoen worden gerealiseerd. Eventuele aanpassingen voor de ICT infrastructuur zijn hierbij inbegrepen. De verwachting is dat de noodzakelijke verbouwwerkzaamheden en het aanpassen van de ICT infrastructuur nog dit jaar kunnen worden gerealiseerd. Dit betekent dat vanaf begin 2012 vanuit beide locaties kan worden gewerkt. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl