Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 oktober 2011 Contract bouw brede school Veldzicht getekend in 't Veld

Gemeente Niedorp en Scholtens Groep hebben op 6 oktober 2011 het contract ondertekend waarmee de bouw van de brede school 'Veldzicht' in 't Veld is beklonken. De planning is dat de eerste paal in december wordt geslagen.

Te midden van de toekomstige gebruikers van de brede school - zeer jonge leerlingen van basisschool De Marinx - tekenden wethouder van Niedorp J.S.C.

van Dijk en algemeen directeur G.J.P. Scholtens van de Scholtens Groep uit Wognum de benodigde papieren. Daarmee is weer een belangrijke stap op de weg naar een brede school in 't Veld genomen. Behalve De Marinx zijn ook basisschool De Boet en dorpshuis De Harmonie de toekomstige gebruikers van 'Veldzicht'. Het gebouw is gepland aan de Zwarteweg in 't Veld. Op hetzelfde terrein is een gebouw gepland voor kinderopvang. Nog voor het eind van het jaar hoopt men de eerste paal voor de brede school te slaan.

Scholtens Groep uit Wognum is breed georiënteerd in woningbouw, bedrijfs- en kantoorpanden, renovatie, uitbreiding en onderhoud. Zaken als kwaliteit, klantgerichtheid, service en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Scholtens Bouw - het onderdeel van Scholtens Groep dat de bouw van de brede school voor zijn rekening zal nemen - is onder andere mede beoordeeld op referenties, bijkomende wensen van de toekomstige gebruikers van het pand, plan van aanpak, interviews en presentaties. Het bouwbedrijf kwam als beste partij naar voren uit een totaal van vijf gegadigden. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl