Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 oktober 2011 Subsidiepot gemeente Anna Paulowna energiebesparende voorzieningen leeg

Het subsidiebudget voor energiebesparende voorzieningen in woningen van de gemeente Anna Paulowna is vergeven. Het bedrag dat de gemeente van de provincie heeft gekregen om uit te keren aan bewoners is op.

Als u vragen heeft kunt u op werkdagen 's morgens , met uitzondering van woensdag, bellen met mevrouw B. Helmink van de Milieudienst Kop van Noord-Holland, tel. (0224) 274 618. Ook kunt u voor informatie onze website bezoeken: www.milieudienstkvnh.nl.

Andere subsidiemogelijkheden

U kunt de website www.energiesubsidiewijzer.nl raadplegen voor overige subsidiemogelijkheden. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl