Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 november 2011 Inloopavond over bestemmingsplan Elshof-Zuid (Anna Paulowna) 7 november 2011

De gemeente houdt op maandag 7 november 2011 een inloopmiddag en -avond waarbij de ontwikkelingen over bestemmingsplan 'Elshof-Zuid' worden gepresenteerd. Deze inloop duurt van 17.00 tot 18.30 uur en is in het gemeentekantoor aan De Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Woningen en voorzieningen

De ontwikkelingen die met dit bestemmingsplan mogelijk worden gemaakt, bestaan voornamelijk uit woningen en maatschappelijke voorzieningen met de daarbij behorende aanleg van water, groen en infrastructuur. Naast deze ontwikkelingen wordt ook de reeds bestaande multifunctionele accommodatie (MFA) in het plan meegenomen.

Aanwezigen

Namens de gemeente zijn er medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Ook is er vertegenwoordiging aanwezig namens de betrokken partijen:

Iedereen is op maandag 7 november 2011 aan het einde van de dag van harte welkom om zich op de hoogte te laten brengen van het bestemmingsplan 'Elshof-Zuid'.

Meer over dit onderwerp "Voorbereiding bestemmingsplan Elshof-Zuid" is te vinden op www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl