Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 november 2011 Veel inwoners nieuwsgierig naar bestemmingsplan Elshof-Zuid in Anna Paulowna

Veel belangstelling was er voor het bestemmingsplan Elshof-Zuid. Tijdens de inloopmiddag en -avond op maandag 7 november 2011 lieten veel mensen zich informeren over het bestemmingsplan Elshof-Zuid.

Er was een hoge opkomst en er werden veel vragen gesteld. Ook kwamen er op- en aanmerkingen. De gemeente hoopt dat omwonenden, belanghebbenden en geïnteresseerden voldoende duidelijkheid hebben gekregen over de plannen.

Nogmaals wijzen wij erop dat het 'Voorontwerp bestemmingsplan Elshof-Zuid' tot 1 december 2011 ter inzage ligt. Tot die datum kunt u een inspraakreactie indienen. U kunt de stukken inzien op het gemeentekantoor of digitaal via de website www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl