Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 25 november 2011 Inzamelbakken onder de grond op twaalf locaties in Den Helder

Op twaalf locaties in Den Helder worden de bovengrondse inzamelbakken voor glas en papier vervangen door ondergrondse bakken. De werkzaamheden daarvoor zijn nu op zes plekken in Den Helder begonnen. De verwachting is dat de bovengrondse bakken eind februari / begin maart 2012 allemaal zijn vervangen.

Inzamelbakken ondergronds brengen maakt de stad mooier. Ook verwachten we dat dit het vandalisme zal terugdringen. Dit kwam bij de bovengrondse bakken regelmatig voor. Op een aantal locaties verdwijnen de inzamelbakken, omdat daar te weinig glas en papier werd aangeboden.

Tijdens de werkzaamheden wordt de overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt. Ook blijft het in deze periode mogelijk om glas en papier aan te bieden.

De locaties waar de werkzaamheden gestart zijn:

De andere zes locaties, waarvoor de werkzaamheden later starten:

(Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl