Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 december 2011 Vastgesteld bestemmingsplan hippolytushoef

Burgemeester en wethouders van Wieringen maken bekend dat het bestemmingsplan Hippolytushoef op 10 november 2011 gewijzigd is vastgesteld.

Vanwege de gewijzigde vaststelling worden eerst de Provincie Noord-Holland en de Inspecteur in de gelegenheid gesteld om een aanwijzing te geven op het plan.

Vanwege de overgang van de gemeente Wieringen naar Hollands Kroon en de sluiting van het gemeentehuis te Wieringen zullen wij het vastgestelde bestemmingsplan niet direct na vrijgeving door Provincie en de Inspecteur publiceren.

U wordt daarom in een later stadium op de hoogte gebracht van de mogelijkheid tot het indienen van beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State en het treffen van een voorlopige voorziening bij spoedeisendheid. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl