Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 02 januari 2012 Interesse in bouwkavel centrum Den Burg? Reageren voor 15 januari 2012

Den Burg verdient een hart dat levendig en bedrijvig is. De gemeente heeft een basisplan ontwikkeld voor een vrijgekomen ruimte in het centrum van Den Burg, waar horeca, woningen en winkels zijn te combineren. Het plan gaat uit van een variatie in gebouwen, gebruik en kleinschaligheid; op dezelfde manier als Den Burg ooit is ontstaan en gegroeid.

Bouwkavels centrum Den Burg - Raaksje gekozen model centrumplan

Gestreefd wordt naar een invulling door particulier opdrachtgeverschap, mogelijk in collectief verband. De planologische en stedenbouwkundige randvoorwaarden zijn nog uit te werken. Indicatie van de gemiddelde prijs ex. BTW per m2 bruto vloeroppervlak:

Geïnteresseerden / toekomstige opdrachtgevers voor de bouw van een ruimte voor wonen en/of werken worden uitgenodigd vrijblijvend te reageren voor 15 januari 2012 o.v.v. bouwkavel Den Burg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 14 0222 (geen netnummer).

Meer informatie www.texel.nl (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl