Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 januari 2012 Stedenbouwkundige visies op Den Helder tentoongesteld

Hoe wetenschappers in opleiding de toekomst van Den Helder voor ogen hebben, is van 11 tot en met 30 januari 2012 te bekijken in de hal van Triade. Een aantal studenten geeft daar woensdag 18 januari 2012 een toelichting op hun visie.

Voor hun Masteropleiding Stedenbouw aan de Technische Universiteit Delft is een internationale groep van ongeveer 25 studenten met Den Helder aan de slag gegaan. Zij hebben een visie op de ontwikkeling van de stad gemaakt en enkele voorbeelden daarvan uitgewerkt. Die zijn in de hal van Triade tentoongesteld.

Het gebouw is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21 uur. U vindt Triade aan de Middenweg nummer 2.

Uitleg en meepraten op 18 januari om 19:30 uur

De studenten,een internationaal gezelschap, hebben in september vorig jaar Den Helder verkend. Zij hebben zich onder meer georiënteerd op de identiteit van onze stad, geografische ligging en kustveiligheid. Het resultaat is zeer inspirerend. Een aantal studenten geeft in Triade tekst en uitleg over de plannen. Wie daarvan getuige wil zijn en er over mee wil praten, is van harte welkom op 18 januari om 19:30 uur in Triade, Middenweg 2.

Projectopdracht

Het studieproject van de TU maakt deel uit van een programma waarin onder meer de provincies Noord- en Zuid-Holland werken aan een Nationale Visie Kustontwikkeling. De studenten hebben zelf een projectopdracht geformuleerd. De provincies en deelnemende gemeenten kunnen zich laten inspireren door het eindresultaat. Naast Den Helder selecteerde de TU Delft Katwijk en Vlissingen als 'projectstad'. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl