Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 13 februari 2012 Hoe ziet Den Helder er in 2025 uit? Reageer op de structuurvisie

Belangrijk voor een gezonde toekomst van Den Helder is een goede arbeidsmarkt in een stabiele lokale en regionale economie. Maar ook aantrekkelijke woonwijken en de leefomgeving bepalen de aantrekkingskracht van onze gemeente. Hoe en waar deze en andere functies een plek kunnen krijgen staat in de Ontwerp-Structuurvisie Den Helder 2025. In de visie staat welke, soms beeldbepalende, projecten en programmaís in de periode tot 2025 worden uitgevoerd.

Partners in de stad, overheden, vertegenwoordigers van bewoners en bedrijfsleven hebben met elkaar de visie gemaakt en zo vorm gegeven aan het ruimtelijk beeld van Den Helder voor de toekomst.

Inzien

U kunt nog tot 17 februari reageren op de Ontwerp-Structuurvisie. U kunt het rapport inzien op

Reageren

U kunt uw reactie op deze manier doorgeven:

Alle ingediende reacties worden voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders. Daarna legt het college aan de gemeenteraad uit of en hoe de reacties hebben geleid tot wijzigingen in de Ontwerp Structuurvisie.

Uiteindelijk stelt de gemeenteraad de Structuurvisie nog voor de zomer van 2012 vast. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl