Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 februari 2012 Informatieavond brede school Warmenhuizen op dinsdag 21 februari 2012

Gemeente Harenkarspel is van plan om een brede school te realiseren op het terrein van de volkstuinvereniging Natuurgenot, hoek van de Warmenhuizerweg/Debbemeerweg.

Over dit plan wordt een eerste informatieavond gehouden op dinsdag 21 februari 2012 van 19.30-20.30 uur in het dorpshuis, aan de Dorpsstraat 126 in Warmenhuizen. De zaal is om 19.00 uur geopend en alle belangstellenden zijn welkom.

Wethouder Scheltema de Heere zal tijdens deze avond uitleg geven over de plannen van de gemeente. Er is tevens een situatieschets te zien. Het is nog niet zover dat echte tekeningen van een pand te zien zijn, want de opdracht aan de architect moet nog worden verstrekt. Zo is er nog veel meer dat ontwikkeld en besproken moet worden voordat aan de bouw van de school begonnen wordt.

Een brede school omvat meer dan alleen onderwijs, bekend is dat ook buitenschoolse opvang vaak bij een brede school hoort. De gebruikers die zich in het pand in Warmenhuizen willen gaan vestigen, worden bekend gemaakt tijdens de avond. Belangrijk onderwerp van gesprek zal waarschijnlijk ook de verkeersveiligheid zijn. De wethouder legt uit hoe de planning is; welke stappen er ondernomen moeten worden en welke besluiten moeten vallen voordat de school gerealiseerd kan worden. Er is deze avond ook gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te geven. Alle belangstellenden zijn welkom, maar met name de inwoners van Warmenhuizen en vooral zij die dicht bij de locatie van de nieuwe school wonen. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl