Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 april 2012 Verslag informatieavond brede school Warmenhuizen

Dinsdagavond 21 februari 2012 is er een informatieavond voor omwonenden en belangstellenden geweest in het Dorpshuis in Warmenhuizen. De plannen voor de nieuwe brede school in Warmenhuizen stonden centraal. Er waren ongeveer 70 mensen naar het dorpshuis gekomen.

Wethouder Scheltema de Heere heette iedereen van harte welkom, vertelde waarom deze avond georganiseerd was en gaf daarna het woord aan Jan Remijnse van ICS adviseurs. Met behulp van een powerpoint presentatie vertelde de heer Remijnse wat de plannen van de gemeente zijn en wat er nu al gerealiseerd is. Ook benadrukte hij dat we nog in een vroeg stadium zitten en dat de gemeente daarom deze avond had georganiseerd. Gemeente Harenkarspel wil de burgers er graag bij betrekken. Na de presentatie was er gelegenheid om vragen te stellen.De vragen die werden gesteld gingen voornamelijk over verkeersveiligheid en eventueel geluidsoverlast.

Voorin de zaal stonden twee borden, met op het ene bord een briefje KANSEN en op de andere BEDREIGINGEN.

De mensen konden op deze borden post-it briefjes plakken met daarop hun idee.

Het bleek dat de aanwezigen meer kansen zien in de brede school dan bedreigingen. Bij de ingang van de zaal lagen lijsten, waarop de mensen hun e-mailadres konden achterlaten. Als er in de toekomst nieuws is over de Brede School, ontvangen deze mensen de informatie via de mail. Gemeente Harenkarspel houdt de inwoners via de website en gemeentepagina regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen in de plannen voor de brede school Warmenhuizen. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl