Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 25 april 2012 Tevredenheidonderzoek dorpsraden Oude Niedorp, 't Veld, Zijdewind, Winkel van 11 tot en met 15 juni 2012 door studenten van de Wageningen Universiteit

"Oude Niedorp, 't Veld-Zijdewind en Winkel" samen op weg naar ...

De dorpsraden van Oude Niedorp, `t Veld-Zijdewind en Winkel organiseren, in samenwerking met Kenniswerkplaats Noord-Holland Noord en de Wageningen Universiteit, van 11 tot en met 15 juni 2012 een tevredenheidonderzoek onder de inwoners van deze dorpen. Bij dit onderzoek zullen ook de gemeente Hollands Kroon en de Vereniging van Kleine Kernen in Noord-Holland betrokken worden.

Voor de start van het onderzoek zal het programma voor de week bekend gemaakt worden in diverse (week)bladen, op de websites van de dorpsraden en via aanplakbiljetten.

Hoe vindt het onderzoek plaats

Gedurende de onderzoeksperiode zullen ongeveer 60 studenten van de Wageningen Universiteit, op diverse plekken binnen deze dorpen, de inwoners, organisaties en ondernemers via enquêtes vragen stellen over onderwerpen die met de leefbaarheid van hun dorp te maken hebben.

Ook zullen zij zich, fietsend, oriënteren op de omgeving en verder op zoek gaan naar alle nuttige en noodzakelijke kennis om een goed beeld te krijgen van de dorpen en de omgeving. Op basis van de verkregen gegevens worden door de studenten een aantal (grove) toekomstscenario's voor de dorpen ontwikkeld.

Doel en vervolg van het onderzoek

Doel van het onderzoek is inzage te verkrijgen in die onderwerpen die inwoners, organisaties en ondernemers belangrijk vinden ten aanzien van hun leef- en woonomgeving. Deze uitkomsten zullen zo snel mogelijk na het onderzoek in een openbare bijeenkomst gepresenteerd worden aan de dorpen. Informatie hierover volgt later. Na de zomer pakken de dorpsraden dit weer op en wordt er, samen met de inwoners, een toekomstvisie voor de korte en middellange (vijf jaar) termijn voor de dorpen opgesteld.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het tevredenheidonderzoek of wilt u daaraan een bijdrage leveren, dan kunt u dat telefonisch of via de mail aan ons doorgeven:

Ook kunt u vanaf 15 mei 2012 meer informatie vinden op de websites van de deelnemende dorpsraden:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl