Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 mei 2012 Eerste paal geheid brede school Nieuwe Niedorp - Winkel op donderdag 24 mei 2012

Op donderdag 24 mei 2012 wordt om 13.00 uur de eerste paal geheid voor brede school Nieuwe Niedorp - Winkel (De Meet 1, Nieuwe Niedorp).

Nu de Omgevingsvergunning is verleend en de binnenzijde van het pand gesloopt, kan Heddes Bouw & Ontwikkeling binnenkort starten met de bouwwerkzaamheden. Dit succes wordt ingeluid met de eerste paal, welke geslagen wordt door leerlingen van rkbs Sint Antoniusschool en obs De Zwerm.

De kinderen van de Sint Antoniusschool en De Zwerm zijn samen met het kindcentrum van De Hooijbergh en Stichting Kinderopvang Niedorp de toekomstige gebruikers van de brede school. Naar verwachting wordt het pand opgeleverd in het voorjaar van 2013.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl