Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 mei 2012 Veel belangstelling voor onderzoek naar groen en grijs gemeente Hollands Kroon

Van 18 april tot en met 2 mei 2012 heeft de gemeente Hollands Kroon uw mening gevraagd over de openbare ruimte. Iets minder dan 600 inwoners gaven via een online onderzoek hun mening over de kwaliteit van de inrichting en het onderhoud van hun directe leefomgeving.

Wethouder Openbare Ruimte Lia Franken bedankt alle inwoners die een bijdrage leverden: "Ik ben blij dat zo veel mensen de moeite hebben genomen ons te laten weten wat ze belangrijk vinden. Het geeft onze raad immers handvatten keuzes te maken in hun besluit over inrichting en onderhoud van de directe leefomgeving van onze inwoners."

Resultaten

Uit de eerste gegevens wordt duidelijk dat onze inwoners hun woonomgeving gemiddeld een 7,1 geven. Dat is op zich een mooi cijfer, maar er kan nog veel worden verbeterd. De gegevens van het onderzoek worden op dit moment verwerkt tot een rapportage. Daarnaast ontvangen diverse belangenorganisaties van Hollands Kroon binnenkort een uitnodiging een bijdrage te leveren namens de specifieke groepen die zij vertegenwoordigen.

Benieuwd naar de volledige resultaten? Houd de site www.hollandskroon.nl in de gaten of wordt vrienden met ons op Facebook.

De gemeenteraad bepaalt

Met de resultaten van het onderzoek ontstaat een mooi compleet beeld van de kwaliteit en de wensen voor het groen en grijs van Hollands Kroon.

Waarschijnlijk behandelt de gemeenteraad de resultaten na de zomer. Het rapport biedt de raad inzicht in de beleving en behoeften van de openbare ruimte door onze inwoners. Dat is waardevolle informatie voor de keuzes die de raad moet maken voor inrichting en onderhoud. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl