Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 13 juni 2012 Startersleningen gemeente Schagen: Geld is op (aanvragen niet meer mogelijk)

In 2009 is door de gemeenteraad voor deze regeling een bepaald budget beschikbaar gesteld. Starters hebben de laatste jaren regelmatig gebruik gemaakt van deze startersregeling. Daarom is het geld dat destijds beschikbaar is gesteld nu op. Zoals het er nu naar uitziet wordt er voorlopig geen geld beschikbaar gesteld om deze regeling voort te zetten.

Startersleningen zijn bedoeld voor starters op de woningmarkt, die een huis willen kopen en hiervoor niet voldoende geld hebben. Door deze lening kunnen meer starters een huis kopen. Dit vanwege het feit dat er de eerste drie jaar geen rente en aflossing betaald hoeft te worden.

Startersleningen Nes-Noord (2e fase) Op dit moment wordt gesproken over een aparte startersregeling voor woningen in Nes-Noord 2e fase. Zodra hierover meer bekend is, publiceren wij dit. Deze regeling is een andere dan de reguliere startersregeling, waarvan het budget nu op is. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl