Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 23 juli 2012 'Posthuis' Middenmeer bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van het 'Posthuis' in Middenmeer Het hoogste punt van het 'Posthuis' in Middenmeer is bereikt. Een mooi moment om kort stil te staan bij de komst van het nieuwe gezondheids- en ontmoetingscentrum. Hiervoor nodigden opdrachtgeefster Wooncompagnie, de provincie en gemeente Hollands Kroon alle betrokkenen en overige belangstellenden uit om dit op 18 juli 2012 te vieren.

Viering

Ondanks het regenachtige weer, heerste een feestelijke stemming bij het geraamte van het Posthuis. De viering van het hoogste punt begon met een kort woordje van John Hendriks, directeur van Wooncompagnie, en van Elvira Sweet, gedeputeerde Cultuur, Bestuur en Zorg van de provincie Noord- Holland. Na het hijsen van de drie vlaggen van de samenwerkende partijen, hield wethouder Jan Steven van Dijk van gemeente Hollands Kroon een toespraak. De in oprichting zijnde jongerenvereniging Bouncy sneed de taart aan met alle logo's van de toekomstige gebruikers.

Posthuis

Als 'Posthuis' krijgt het oude pand van Leegwater aan de Poststraat 16 een nieuwe functie. Momenteel wordt het daartoe verbouwd en uitgebreid. Dit project startte in april 2012 en wordt naar verwachting in april 2013 opgeleverd. Daarna gaat het onderdak bieden aan verschillende sociale en gezondheidsorganisaties. Het Posthuis is een van de projecten van het programma Wonen, Welzijn Zorg. Het centrum levert een bijdrage aan de herstructurering van Middenmeer, waarbij nieuwe woningen, winkels en voorzieningen worden gerealiseerd.

Middenmeer, een dorp om samen in te wonen met een plek voor iedereen In het nieuwe centrum kunnen de bewoners van Middenmeer straks terecht bij GGD Hollands Noorden, met onder meer jeugdgezondheidszorg en Centrum Jeugd en Gezin. Als hoofdhuurder biedt de GGD tevens ruimte aan een diëtiste, logopediste, verloskundige en aan bloed- en trombosedienst Starlet.

Daarnaast wordt het Posthuis de thuisbasis van de in oprichting jongerenvereniging Bouncy, de Anbo, Wonen Plus Welzijn en de Omring.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl