Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 08 augustus 2012 Start onafhankelijk deskundigen nieuw Stadhuis van Den Helder

In zijn vergadering van 9 juli 2012 heeft de gemeenteraad van Den Helder het college in een motie (nr. 13.3. d.d. 9 juli 2012) opgedragen om in overleg met de raad een onafhankelijk deskundige aan te stellen die antwoord geeft op vragen over aanbesteding, financiële consequenties en varianten parkeerbehoefte.

Naar aanleiding van deze motie zijn de heer Jos Feijtel en de heer Fons Asselbergs bereid gevonden als onafhankelijk deskundigen de opdracht van de raad uit te voeren. In afstemming met de fractievoorzitters is voor deze deskundigen gekozen vanwege hun stedebouwkundige kennis, bestuurlijke ervaring en expertise op het gebied van aanbesteding. De heren Feijtel en Asselbergs starten hun werkzaamheden op 14 augustus 2012.

De opdracht

Op basis van de motie én aan de hand van gespreksresultaten met de ondertekenaars van deze motie, krijgen de onafhankelijk deskundigen de opdracht het gemeentebestuur uiterlijk in september 2012 inzicht te geven in:

Meer informatie op www.denhelder.nl (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl