Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 september 2012 Parkeerterrein Oudedijk in Schagen wordt bloemenzee

De gemeente Schagen gaat het parkeerterrein op de hoek van de Oudedijk en Wielewaal omtoveren tot een bloemenzee. Het asfalt en de puinfundering die hier liggen, gaan eruit. Hiervoor in de plaats komen een groene berm die wordt ingezaaid met een bloemrijk mengsel en drie wilgen. Vrijdag 21 september 2012 start de gemeente met de werkzaamheden.

Na het verwijderen van het asfalt en de fundering bekijkt de gemeente of de fundering opnieuw gebruikt kan worden aan de Sportlaan, die momenteel wordt opgeknapt. De grond die bij de Sportlaan verwijderd wordt, gebruikt de gemeente weer om het parkeerterrein aan de Oudedijk - Wielewaal weer op te vullen. Als dat klaar is, gaat de gemeente het terrein inzaaien.

Hoe lang de werkzaamheden duren, hangt af van hoe snel de werkzaamheden aan de Sportlaan gaan. Als alles klaar is, kan er op de hoek Oudedijk - Wielewaal niet meer geparkeerd worden. Dit doet de gemeente om te voorkomen, dat hier zoals in het verleden allerlei materialen neergezet worden. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl