Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 02 oktober 2012 Wooncompagnie Schagen houdt open dag op zaterdag 6 oktober 2012

Bezoekers krijgen informatie en slimme adviezen

Een bezoek aan de komende open dag van Wooncompagnie in Schagen is niet alleen gezellig en informatief, ook lónend. Het thema is namelijk: 'Wijs met wonen en geld'. Naast uiteenlopende informatie op het gebied van wonen en huren, krijgen bezoekers de nodige slimme (bespaar)tips. De open dag wordt gehouden op zaterdag 6 oktober 2012 (van 10.00 tot 14.00 uur) bij de vestiging aan het Laanplein 3.

Huurders, woningzoekenden en andere belangstellenden: iedereen is welkom.

Informatie over onderhoud en nieuwbouw

Onder het genot van een hapje en een drankje worden bezoekers geïnformeerd over zaken als de woonruimteverdeling, de verkoop van woningen en onderhoud. Verder kan nader kennis worden gemaakt met vertegenwoordigers van de huurdersverengingen en presenteert Bouwcompagnie, de ontwikkelafdeling van Wooncompagnie, verschillende nieuwbouwprojecten.

Adviseurs geven energietips

Maar vóór alles staat de open dag in het teken van het thema 'Wijs met wonen en geld'. Zo zijn twee adviseurs aanwezig van het project Step2Save dat Wooncompagnie (samen met de gemeenten Schagen, Harenkarspel en Zijpe, ISD en Nuon) is gestart. Bij dit project geven adviseurs bewoners vrijblijvend gratis advies over energiebesparing. Voor de open dag komen de adviseurs met een speciale camper naar Schagen en voorzien bezoekers ter plekke van tips waarmee ze zelf eenvoudig energie(kosten) kunnen besparen.

'Groen' rijden in rijsimulator

Maar ook energiebesparing onderwég krijgt aandacht. Bezoekers kunnen tijdens de open dag namelijk uitgebreid kennismaken met 'het nieuwe rijden'. Er wordt informatie gegeven over energiebewust rijden en vervolgens kunnen bezoekers, in een heuse rijsimulator, zelf uittesten hoe energiezuinig ze op de weg zijn.

Speciale kinderhoek

Ook voor de kinderen wordt uiteraard gezorgd. De jongste bezoekers aan de open dag kunnen zich vermaken in een speciale kinderhoek, waar allerlei creatieve activiteiten plaatsvinden.

Voor meer informatie over de open dag kan contact worden opgenomen met het Telefonisch Informatie Punt (0900 20 22 373, lokaal tarief).

Meer informatie over Wooncompagnie? Kijk op www.wooncompagnie.nl (Bron: Wooncompagnie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl