Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 12 oktober 2012 Dubbele winnaars SamenZonneEnergie - "Twee inwoners winnen HEM-systeem en MetDeZon wint veiling groepsaankoop zonnepanelen"

Op 10 oktober 2012 heeft wethouder Meskers, tijdens de dag van de duurzaamheid, in het Joods Werkdorp een prijs uitgereikt aan twee inwoners van Hollands Kroon. De heren De Graaf en Esselink uit Wieringerwerf hadden meegedaan aan een actie van SamenZonneEnergie en wonnen hiermee een HEM-systeem. Met het 'Home Energy Management'-systeem hebben de winnaars thuis controle over het stroomverbruik van alle elektrische apparaten.

Veiling groepsaankoop SamenZonneEnergie

In september 2012 vond de veiling plaats van de groepsaankoop zonnepanelen Noord- Holland; SamenZonneEnergie. Na een aantal veilrondes heeft MetDeZon de veiling gewonnen met een zeer scherp bod. Vanaf maandag 8 oktober 2012 zullen alle 12.556 deelnemers een persoonlijk aanbod ontvangen, waarna ze tot en met 11 november 2012 de tijd hebben om het te accepteren.

Verduurzaming Noord-Holland stevige duw in de rug

MetDeZon heeft de veiling gewonnen met een aanbod dat 22% onder het gemiddelde van de eerste veilronde lag. Daardoor liggen de prijzen van de pakketten significant onder de prijzen die SamenZonneEnergie als indicatie op hun website hadden vermeld. Als slechts 20% van de ingeschreven deelnemers accepteert, dan komen er in de komende vijf maanden 20.000 zonnepanelen bij. Dat vertegenwoordigt een jaarlijks vermogen van 4,5 MW.

De verduurzaming van Noord-Holland krijgt via deze groepsaankoop dus een stevige duw in de rug.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl