Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 oktober 2012 Hoogste punt brede school Wieringerwaard

Op 11 oktober 2012 vierde Woningstichting Den Helder dat het hoogste punt van de bouw van de brede school Wieringerwaard is bereikt. Kinderen van basisschool Tweewegen en kinderopvang Kappio hijsen een zelf gemaakte vlag.

De nieuwe school komt aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. Het complex wordt het onderkomen van OBS De Tweewegen en kinderopvang Kappio. Het gebouw bemeet in totaal 1705 m² en bestaat uit tien lokalen (1360 m² ) voor de basisschool en 345 m² voor peuterspeelzaal De Bezige Bijtjes, kinderdagverblijf Kindlieff en buitenschoolse opvang Spring In. De school en de kinderopvang hebben met elkaar afgesproken dat zij intensief gaan samenwerken in het nieuwe gebouw. Hierbij valt te denken aan het gezamenlijk opzetten en uitvoeren van activiteiten en het gebruik maken van elkaars accommodatie.

brede school Wieringerwaard

Door extra budget van de gemeente kan bouwheer Surplus, samen met Woningstichting Den Helder, energiezuinige en milieuverantwoorde oplossingen toepassen. Bijvoorbeeld de toepassing van een energiezuinige installatie op basis van gesloten bodemwarmtewisselaars.

Brede school Wieringerwaard is ontworpen door BBHD Architecten uit Schagen. De uitvoering is in handen van Woonstichting Den Helder. Naar verwachting wordt de school in het voorjaar van 2013 opgeleverd. (Bron: Woningstichting Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl