Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 30 oktober 2012 Informatieavond Transformatorstation de Weel in 't Veld op 14 november 2012

Plaats: Café restaurant De Vriendschap, Rijdersstraat 92, 't Veld

Wilt u meer weten over de plannen voor een transformatorstation nabij buurtschap De Weel? Dan nodigen wij u hierbij uit voor de openbare informatieavond die TenneT, Liander en gemeente Hollands Kroon samen voor inwoners en geïnteresseerden organiseren.

Praktische informatie

U bent van harte welkom op woensdag 14 november 2012, tussen 19:30 en 21:30 uur, in café restaurant De Vriendschap aan de Rijdersstraat 92 in 't Veld. Daar vindt u bij verschillende stands informatie over de noodzaak van het station, planning, procedure, onderzoek naar de beste locatie en technische details. Bij elke stand beantwoorden vertegenwoordigers van TenneT, Liander, Reitsma Stedebouw en gemeente Hollands Kroon uw vragen graag.

Aanleiding voor deze avond

TenneT en Liander zijn van plan om samen een transformatorstation te bouwen in de gemeente Hollands Kroon. Begin 2011 dienden zij hiervoor een verzoek in bij de voormalige gemeente Niedorp. Sindsdien is onderzoek gedaan naar ruimtelijke, technische en milieuaspecten voor het transformatorstation. Op basis van alle beschikbare informatie besloten Tennet, Liander, gedeputeerden van de provincie Noord-Holland en het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon hier onlangs over. Van de zes oorspronkelijk mogelijke locaties blijkt voor deze vier partijen de vierde locatie, nabij buurtschap De Weel, de beste. Op de informatieavond ziet en hoort u waarom.

Gemeenteraad aan zet

TenneT, Liander, gedeputeerden van de provincie en het college van Hollands Kroon hebben hun besluit over de locatie genomen. In december 2012 vormt de gemeenteraad van Hollands Kroon haar oordeel en zienswijze over een transformatorstation op de nu gekozen locatie. Raadsleden zijn daarom nadrukkelijk welkom op de informatieavond.

Op onze site www.hollandskroon.nl vindt u onder 'Ontwikkelen' overigens ook veel informatie over de procedure.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl