Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 02 november 2012 'Kleur voor deur' in Wieringerwerf in de grond

Gereden op een kleine trekker plantte Hollands Kroon wethouder Meskers op woensdag 31 oktober 2012 aan de Dorsmolen in Wieringerwerf de eerste bollen voor het project 'Kleur voor de deur'.

Wethouder Meskers - Kleur voor deur in Wieringerwerf in de grond

Het project zorgt ervoor dat vrolijke bolbloemen langs wegen en fietspaden in de gemeente het voorjaar inluiden.

Duurzaam initiatief

Het project is een initiatief van Holland Citiflower. Zij zochten sponsors in het bedrijfsleven voor de financiering van het project. Het kost de gemeente dus niets, maar levert inwoners en recreanten wel jarenlang plezier. De bloembollen bloeien immers elk jaar opnieuw. De bloembollen zijn zoveel mogelijk duurzaam geteeld.

Wethouder Meskers - Kleur voor deur in Wieringerwerf in de grond

Wethouders Meskers: "Hollands Kroon is een echte bloembollengemeente. Met 'Kleur' bij de entrees van de gemeente en onze dorpen, heten we onze inwoners en toeristen welkom op een manier die Hollands Kroon ten voete uit is".

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl