Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 05 november 2012 Groenaanleg in Schagen najaar 2012

Vanaf 5 november 2012 start aannemer Peter Mul op verschillende locaties in Schagen met de aanleg van groen, zoals het aanplanten van bomen en heesters. De groenwerkzaamheden vinden plaats in de Kwartelhof, Plevierstraat, Frans Halsstraat, het Acaciaplein, het Sportcomplex Nes Noord, de Nieuwe Camperplaats, Hoep, Sportlaan en Nes Noord.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn de werkzaamheden rond half december 2012 klaar. De groenaanleg is de afsluiting van verschillende weg- en wijkreconstructies.

Voor meer informatie over de stand van zaken van de reconstructies aan de weg, kijkt u op de pagina 'Projecten in uw wijk' op www.schagen.nl (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl