Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 07 november 2012 Presentatie resultaten tevredenheidonderzoek Winkel op 12 november 2012

In juni 2012 hebben studenten van de WUR (Wageningen University and Research), in opdracht van de betreffende dorpsraden, een tevredenheidonderzoek gehouden onder de bewoners van Winkel, 't Veld en Oude-Niedorp.

Doel van het onderzoek was om inzicht te verkrijgen in de tevredenheid of ontevredenheid van de inwoners met hun woon- en leefomgeving.

De dorpsraad is bijvoorbeeld geïnteresseerd in de mening van de inwoners over de wijze waarop wordt omgegaan met leegstaande gebouwen, woningbouw, de verkeersveiligheid, het wegenonderhoud en het groenbeheer.

Ook is de dorpsraad geïnteresseerd in de mening van de inwoners met betrekking tot de kwaliteit en kwantiteit van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca en sportaccommodaties. Ervaringen uit andere dorpen laten zien dat bewoners zich vaak geen beeld kunnen vormen van het verdwijnen van voorzieningen die nu als gewoon ervaren worden en op dit moment ook gewoon beschikbaar zijn. Men komt over het algemeen pas in actie wanneer er een voorziening verdwenen is of dreigt te verdwijnen. Vaak blijkt dat te laat te zijn.

De resultaten van het onderzoek kunnen de basis vormen voor een toekomstvisie voor de korte en middellange (vijf jaar) termijn.

De dorpsraad Winkel wil de resultaten van het tevredenheidonderzoek graag presenteren aan inwoners. Ook zou de dorpsraad graag met de inwoners van gedachten wisselen over de uitkomsten van het onderzoek (worden de uitkomsten onderschreven) en over wat de inwoners zelf kunnen bijdragen met betrekking tot hun woon- en leefomgeving.

De dorpsraad Winkel nodigt alle inwoners van Winkel en overige belangstellenden dan ook graag uit voor de openbare vergadering die aan dit onderwerp gewijd zal worden op:

Maandag 12 november 2012 van 20.00 uur - 22.00 uur
(inloop vanaf 19.45 uur)
in Café Beentjes, Dorpsstraat 88 te Winkel.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl