Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 08 november 2012 6.500-ste energieadvies voor inwoner 't Zand

In de gemeente Zijpe wordt op dinsdag 6 november 2012 het 6.500-ste gratis energiebesparingsadvies gegeven. Hiermee komt de doelstelling van het project Step2Save om in de gemeenten Harenkarspel, Schagen en Zijpe in totaal 8.000 energieadviezen te verstrekken in zicht. Tot 1 maart 2013 hebben de Step2Save consulenten de tijd om 8.000 huishoudens in de drie gemeenten te adviseren over energiebesparing thuis op een eenvoudige manier. Zoals het er nu naar uit ziet wordt dit aantal al aan het einde van dit jaar bereikt.

De wethouders van de drie gemeenten, R. Treur, J. Beemsterboer en B. Blonk, en de directeur van de Wooncompagnie, de heer Gravestein, zijn erbij wanneer een Step2Save consulent het 6.500-ste advies uitbrengt.

De bewoner ontvangt ook de speciale energiebox met daarin producten om te helpen bij het besparen van energie. Gebleken is dat inwoners erg enthousiast zijn over de producten. Met name de spaarlampen en radiatorfolie zijn populair.

Heeft u nog geen energiebox gekregen?

U kunt zelf aangeven graag een bezoek van een Step2Save consulent te willen. Dit kunt u doen via telefoonnummer: 06-31031367 of via mailadres: .

De acht Step2Save adviseurs, die werkzoekend zijn en sinds 1 maart 2012 door de gemeenten trekken met de Step2Save camper, doen in dit project veel werkervaring op. Zij ronden binnenkort hun MBO-2 opleiding af en hopen door te groeien naar een reguliere baan. Werkgevers die een geschikte vacature hebben kunnen zich melden via bovengenoemde contactgegevens. Dit kan met directe ingang, terwijl de arbeidsovereenkomst tussen de adviseur en NUON tot 1 maart 2013 in stand blijft.

Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen!

Step2Save is een samenwerkingsproject tussen Nuon, de drie gemeenten, de woningbouwcorporatie Wooncompagnie, en de ISD Kop van Noord-Holland. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl