Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 20 november 2012 Verbouwing sporthal/dorpshuis Veerburg in Anna Paulowna gaat beginnen

De aanbesteding van de verbouwing van sporthal/dorpshuis Veerburg in Anna Paulowna is afgerond. Bouwbedrijf F.X. Huiberts B.V. uit Anna Paulowna zal de verbouwing van Veerburg gaan verzorgen.

Vanaf maandag 19 november 2012 gaat de verbouwing beginnen. De verbouwing heeft een doorlooptijd van zo'n vier maanden en zal medio maart 2013 worden afgerond. Komende week zullen de voorbereidende werkzaamheden worden gestart, zoals het plaatsen van bouwhekken en inrichten van de bouwplaats. Kort daarna zal de bouwput gegraven worden, zal het heien gaan plaatsvinden en wordt de sloop van het bestaande dorpshuis in gang gezet. Het wordt een intensieve periode, want direct daarna worden ook de wanden en daken geplaatst. Ambitie is om voor de jaarwisseling de buitenschil wind- en waterdicht op te leveren. Begin 2013 start afbouw werkzaamheden aan binnen- en buitenzijde.

Na de oplevering van de verbouwing kunnen Judovereniging de Uitkomst en Jongerenvereniging de Ark verwelkomd worden als nieuwe gebruikers van Veerburg.

Ook zal een nieuwe pachter starten met de exploitatie van de nieuwe kantine/ontmoetingsruimte. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl