Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 december 2012 Acceptatiefase SamenZonneEnergie Gemeente Hollands Kroon succesvol afgerond

De acceptatiefase van de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie is succesvol afgerond met een eindstand van 2683 acceptanten. Meer dan 20 procent van de 12556 deelnemers aan het project hebben het aanbod van MetDeZon geaccepteerd en zijn binnen vier maanden eigenaar van een eigen zonnestroomsysteem.

Installaties

Op dit moment heeft de winnende leverancier, MetDeZon, bijna 300 installaties verricht. Zodra alle bestelde installaties in april 2013 zijn geïnstalleerd heeft de groepsaankoop in totaal ervoor gezorgd dat er circa 23.955 panelen op de Noord-Hollandse daken bij zijn gekomen. Jaarlijks reduceren de deelnemende gemeenten in totaal meer dan 3 miljoen kg Co2. Voor de gemeente Hollands Kroon komt dit neer op 158.327 kg Co2.

Volgende groepsaankopen

Heeft u zich voor deze groepsaankoop niet ingeschreven of het aanbod niet geaccepteerd, maar bent u nog wel geïnteresseerd in de aanschaf van een zonnepanelen systeem? Laat dan uw gegevens vrijblijvend achter op de website www.SamenZonneEnergie.nl, want in het eerste kwartaal van 2013 wordt er weer een nieuwe groepsaankoop georganiseerd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl