Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 januari 2013 Extra bijeenkomsten accommodatiebeleid Hollands Kroon in januari en februari 2013

Gemeente Hollands Kroon is op 25 september 2012 gestart met het project 'Accommodatiebeleid Hollands Kroon'. Na de elf kernconsultaties door de gehele gemeente, worden er in de maanden januari en februari extra bijeenkomsten georganiseerd om specifieke onderwerpen te behandelen en een verdiepingsslag te maken.

Onderwerpen en openbare terugkoppeling

De extra bijeenkomsten zijn besloten en gericht op de onderwerpen: dorpshuizen, buitensport, tennis, binnensport en onderwijs / kindcentra. De consultaties worden opgevolgd door een openbare bijeenkomst op 25 februari 2013 vanaf 19.30 uur bij De Ontmoeting in Anna Paulowna. Tijdens deze terugkoppeling worden de resultaten van alle consultaties gepresenteerd.

Ook wordt inzicht gegeven op welke wijze het toekomstige accommodatiebeleid wordt vormgegeven.

Meer informatie

Voor meer informatie over het project Accommodatiebeleid kunt u terecht op de website www.hollandskroon.nl, menu 'Ontwikkelen' en 'Projecten Hollands Kroon' of op de Facebookpagina 'Accommodaties'. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl