Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 januari 2013 Architectenkeuze nieuwe centrale bibliotheek van Den Helder

Drost + van Veen architecten en Mars Interieurarchitecten hebben de ontwerpopdracht voor de nieuwe centrale bibliotheek van Den Helder gewonnen. De bureaucombinatie werd gekozen uit vijf kandidaten.

nieuwe centrale bibliotheek van Den Helder

De nieuwe bieb gaat 3000 m2 omvatten en komt op de hoek van de Beatrixstraat en de Weststraat te staan. School 7 wordt in dit plan behouden en krijgt een uitbouw aan de zijkant en achterkant.

De bibliotheek is een van de projecten die de binnenstad van Den Helder een impuls moeten geven. Het gebouw wordt een blikvanger aan de entree van het stadshart en een 'logische' verbinding met Willemsoord, waar ook de nieuwe schouwburg komt. (Bron: KopGroep Bibliotheken)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl