Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 januari 2013 Nieuwbouw Nijverheidsstraat in Schagen

In de Nijverheidsstraat worden momenteel 18 eengezinswoningen gebouwd van ongeveer 95m² groot. De woningen bevatten een ruime woonkamer en keuken op de begane grond, drie slaapkamers een badkamer met toilet en een aparte ruimte voor de wasmachine/droger op de eerste verdieping. Verder is er een ruime zolder welke te bereiken is met een vlizotrap.

Nieuwbouw Nijverheidsstraat in Schagen
Impressie van de Nieuwbouw Nijverheidsstraat in Schagen, foto Wooncompagnie

De huurprijs voor de woningen bedraagt Ä 681,00 per maand. Heeft u een gezamenlijk bruto jaarinkomen van niet meer dan Ä 43.000,-, dan kunt u reageren op deze woningen. Denkt u er aan om alvast uw IB60 formulier 2011 bij de belastingdienst aan te vragen? Als u een definitieve aanslag heeft over 2011, is dit niet nodig.

Van de 18 woningen zijn er nog 16 beschikbaar. De nummers 30 en 38 zijn eerder al toegewezen aan terugkerende bewoners van de Nijverheidsstraat, waarvan hun woning gesloopt is. Oplevering (onder voorbehoud) is juli 2013.

U kunt vanaf maandag 21 januari 2013 tot en met woensdag 30 januari 2013 reageren.

LET OP: Er wordt slechts één woning geadverteerd waar u op kunt reageren. Bij de aanbieding worden de 16 kandidaten met de meeste punten, om de beurt, op ons kantoor uitgenodigd om de woning uit te kiezen waar hun voorkeur naar uit gaat.

Voor meer informatie over de indeling en plattegrond van de woningen verwijzen wij u naar de website van www.bouwcompagnie.nl, projecten in ontwikkeling, Nijverheidsstraat. (Bron: Wooncompagnie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl