Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 februari 2013 Gemeentelijke subsidie voor duurzame energiemaatregelen - Hollands Kroon

Het college van Hollands Kroon vraagt de gemeenteraad binnenkort in te stemmen met een nieuwe subsidieverordening voor duurzame energiemaatregelen.

Met de subsidie kunnen particulieren huizenbezitters in Hollands Kroon hun woning verduurzamen. De duurzame energie subsidie is mede tot stand gekomen met financiële steun van de provincie Noord-Holland en helpt de CO2 uitstoot te verminderen.

Voorwaarden voor subsidie

De verordening is op een aantal punten gewijzigd ten opzichte van de verordening van afgelopen jaar. Hieronder leest u enkele belangrijke voorwaarden uit de subsidieverordening:

Meer weten?

Weten voor welke maatregelen subsidie beschikbaar is? Raadpleeg dan de website van de Milieudienst via www.milieudienstkvnh.nl. Ook kunt u de vergelijkbare duurzame energieregelingen van de gemeenten in de regio raadplegen of neem contact op met mevrouw B. Helmink van de Milieudienst via telefoonnummer (0224) 274 618. U bereikt haar in de ochtend tussen 9.00-12.00 uur. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl