Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 04 maart 2013 Opknapbeurt voor Molenplein in Den Helder

Nog voor Sail 2013 is het Molenplein veranderd in een aantrekkelijke groene locatie met picknicktafels en een fototentoonstelling over Den Helder.

Het stuk grond tegenover Willemsoord en nabij de dijk was toe aan een opknapbeurt vond de gemeenteraad. Het college deelt die mening en gaat er samen met Zeestad en de Stichting Top van Holland mee aan de slag. Het wordt een plein met veel groen. Dat is niet alleen prettig voor de omwonenden, maar ook mooier voor de voorbijgangers richting Texel en de bezoekers van Sail 2013.

De invulling van de ruimte is tijdelijk en blijft bestemd voor woningbouw zodra de markt weer aantrekt. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl