Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 maart 2013 Woonzorggroep Samen houdt open dag in Magnushof en De Trambaan op zaterdag 16 maart 2013

Woonzorggroep Samen opent op zaterdag 16 maart 2013 haar deuren voor het publiek. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg en alles wat hiermee samenhangt is van harte welkom om tussen 10.00 en 14.00 uur in Verpleeghuis Magnushof (Schagen) of in Woon- en Zorgcomplex De Trambaan (Nieuwe Niedorp) een kijkje te nemen van wat Woonzorggroep Samen zoal te bieden heeft.

Zo kunt u een rondleiding krijgen waarbij onder andere een afdeling of woning bezichtigd wordt, demonstreren medewerkers en vrijwilligers hun activiteiten en wordt er informatie geboden over de diverse beroepen, opleidingen en alle veranderingen die in de Thuiszorg plaatsvinden. Ook kunt u zien hoe de behandelaars, bijvoorbeeld de logopedisten, ergotherapeuten en de fysiotherapeuten, werken. Bezoekers kunnen tevens hun gehoor laten testen, bloed laten prikken op bloedsuiker, bloeddruk laten meten en een cholesteroltest laten doen.

Tijdens de open dag wordt het thema bewegen nader uitgelicht. Zo wordt het project 'Samen in beweging' onder de aandacht gebracht en kunt u in Magnushof zelf de duofiets uit komen proberen.

Kortom, er is van alles te zien, te horen en te doen!

Woonzorggroep Samen sluit hiermee aan bij de landelijke campagne 'Open dag van zorg&welzijn'. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart 2013 hun deuren voor het publiek.

Te bezoeken locaties:

Verpleeghuis Magnushof
Jacob Ruysdaellaan 30
1741 KW Schagen

Woon- en Zorgcomplex De Trambaan
Koperwiek 30
1733 BA Nieuwe Niedorp

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl