Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 08 maart 2013 Beenkomst Deltaprogramma Maandag 11 maart 2013, Den Burg

Het Deltaprogramma ontwikkelt strategieën voor de lange termijn, waarmee het land beschermd kan worden tegen hoog water en waarmee de zoetwatervoorziening op peil gehouden kan worden.

Wat is gezien de klimaatsverandering en zeespiegelstijging de komende 50 tot 100 jaar nodig voor Texel? Wat zijn de kansen en bedreigingen? Hoe werkt het (zand)systeem van Wadden en Noordzee? Hoeveel zandsuppleties zijn er nodig of wenselijk om Texel op economisch, cultureel, historisch en ecologisch perspectief voldoende mogelijkheden te geven? Veel informatie en mogelijkheid tot vragen en discussie met de opstellers van het Deltaprogramma. Iedereen is van harte welkom.

Datum: Maandag 11 maart
Tijd: 19.30 - 22.30 uur
Locatie: Gemeentehuis in Den Burg. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl