Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 maart 2013 Gedeputeerde Sweet neemt eerste exemplaar onderzoek dorpshuizen Noord-Holland in ontvangst

Platform Dorpshuizen Noord-Holland logo 'De sociaal-culturele functie van de dorpshuizen staat nog fier overeind'. Dat is een van de conclusies in het rapport "Dorpshuizen in Noord-Holland, een stand van zaken 2012"

Op 13 maart 2013 heeft het bestuur van het Platform Dorpshuizen Noord-Holland (PDNH) het eerste exemplaar van het onderzoek aangeboden aan gedeputeerde Elvira Sweet.

Van de 120 dorpshuizen in de provincie hebben er 58 meegedaan aan het onderzoek dat door de provincie mogelijk is gemaakt.

Elvira Sweet: "Ik ben blij dat we dit onderzoek mogelijk hebben kunnen maken, en dat we daarmee hebben kunnen bijdragen aan een actueel inzicht en kennis over dorpshuizen in Noord-Holland. Dorpshuizen spelen een belangrijke rol, met betrekking tot de leefbaarheid in kleine kernen. Het Platform, de dorpshuizen en gemeenten kunnen met deze kennis gezamenlijk nieuwe stappen zetten voor een vitaal platteland".

Kijk voor meer informatie over het onderzoek op de website www.pdnh.nl van het Platform Dorpshuizen Noord-Holland. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl