Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 maart 2013 Gratis Plaagdierbestrijding voor inwoners Hollands Kroon

Voor veel inwoners van de gemeente Hollands Kroon is het nieuw dat HVC de plaagdierbestrijding gratis voor u kan uitvoeren. Veel voorkomende dieren waarvan huishoudens last hebben zijn wespen en bijen, maar ook bijvoorbeeld zilvervisjes.

HVC informeert u er graag over. Ondanks dat u er last van heeft, is bestrijding niet altijd nodig. De meest voorkomende plaagdieren zijn opgenomen op de website (www.hvcinzameling.nl). Hier vindt u welke dieren dat zijn, waar u ze aan kunt herkennen en welk nut ze hebben of welke overlast ze kunnen veroorzaken. Ook vindt u vaak al wat u er mogelijk zelf aan kunt doen om te zorgen dat de beestjes verdwijnen of hoe u ze in de toekomst kunt voorkomen.

Wanneer deze tips niet leiden tot verbetering kunt u contact opnemen met de klantenservice van HVC. Zij kunnen met u een afspraak maken voor de bestrijding van plaagdieren. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0800-0700. U kunt ook mailen naar . (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl