Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 april 2013 SamenZonneEnergie nu ook in Schagen - aanmelden tot en met 20 mei 2013

Inwoners van Schagen kunnen meedoen aan de actie SamenZonneEnergie, georganiseerd door 19 Noord-Hollandse gemeenten.

Donderdag 4 april 2013 begint deze actie officieel, tijdens een bijeenkomst in Heerhugowaard.

Via SamenZonneEnergie kunnen alle dak- en huiseigenaren in Noord-Holland tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding op een eenvoudige manier een zonnepanelensysteem aanschaffen.

Deze actie volgt op een succesvolle eerste groepsaankoop in de periode 2011-2012. Nu organiseren 19 Noord-Hollandse gemeenten samen met iChoosr vanaf 1 april 2013 de tweede grootschalige groepsaankoop, onder de naam SamenZonneEnergie. De eerste actie heeft circa 20.000 zonnepanelen op de Noord-Hollandse daken gerealiseerd. Met de tweede actie hopen de Noord-Hollandse gemeenten en iChoosr dat er nog meer duurzame energie wordt opgewekt in Noord-Holland.

Huis (en dak-) eigenaren in Noord-Holland kunnen zich tot en met 20 mei 2013 gratis en vrijblijvend inschrijven via de website www.SamenZonneEnergie.nl. Ook huurders kunnen zich inschrijven, indien zij toestemming hebben van de verhuurder.

Na sluiting van de inschrijfperiode vindt op 21 mei 2013 een veiling plaats. De deelnemende leveranciers voldoen aan strenge kwaliteits- en servicevoorwaarden.

Het beste bod uit de veiling wordt aan alle deelnemers aangeboden. De deelnemers worden goed geïnformeerd en kunnen vooraf een schouw krijgen, zodat ze weloverwogen kunnen beslissen of ze gebruik willen maken van het aanbod. Wanneer de deelnemer het aanbod accepteert, wordt de levering plus installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd, inclusief alle bijkomende werkzaamheden.

Resultaten van de eerste ronde

De eerste actie vorig jaar was succesvol. Meer dan 20% van de 12.556 Noord-Hollandse deelnemers heeft het aanbod geaccepteerd. Uiteindelijk zijn er binnen het project ongeveer 2.200 installaties gerealiseerd. Jaarlijks reduceren de deelnemende gemeenten hierdoor bijna drie miljoen kg CO2. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl