Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 april 2013 Inloop/informatie avond herstructurering van Middenmeer-West op 11 april 2013

In verband met de Herstructurering van Middenmeer-West worden dit jaar de Poststraat, Schoolpad en Kerkring voorzien van nieuwe riolering, bestrating en verlichting (zoals op de tekeningen is weergegeven, zie www.hollandskroon.nl).

Daarom wordt er op 11 april 2013 vanaf 19:00 tot 20:30 een inloop/informatie avond gehouden in de hal van de brede school te Middenmeer. Op deze avond zullen alle tekeningen op groot formaat afgedrukt zijn zodat u deze nog een goed kan bekijken. U kunt deze tekeningen nu al bekijken door op de tekeningen te klikken. Heeft u hierover nog vragen of opmerkingen dan kunt u deze op de avond stellen u kunt ook een mail sturen naar . We zullen dan zien of we dit mee kunnen nemen in het ontwerp.

De werkzaamheden

De aanbesteding om te bepalen welke aannemer het werk zal gaan uitvoeren wordt gehouden op 24 april 2013. De planning zal er ongeveer als volgt uit komen te zien: Juni - 18 augustus 2013 de Poststraat vanaf kruising Sportweg tot aan de kruising met de Lorentzstraat 18 augustus 2013 - September Poststraat vanaf kruising Sportweg tot aan de Torenstraat Oktober - December het Schoolpad en de Kerkring.

De toezichthouder vanuit de gemeente en ook tegelijk het aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden zal de heer J. de Vries zijn van de gemeente Hollands Kroon. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl