Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 april 2013 Stimuleringsregeling energiebesparing Den Helder 2013

Denkt u er over om energiebesparende maatregelen in uw huis toe te passen? Maak dan gebruik van de subsidie die u daarvoor kunt krijgen!

De 'Stimuleringsregeling energiebesparing Den Helder 2013' is bedoeld voor eigenaren/bewoners van bestaande woningen in Den Helder die duurzame energiebesparende maatregelen willen aanbrengen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het toepassen van dak-, vloer-, spouwmuurisolatie, HR++ glas, zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.

Maximaal € 1.500

U kunt subsidie aanvragen tot 31 juli 2013 2015, maar op is op. U krijgt 15% van de geïnvesteerde kosten. De totale subsidiepot bedraagt van € 86.161,-. Per woning is de maximale bijdrage € 1.500. Zo laten we zoveel mogelijk eigenaren/bewoners gebruik maken van regeling. De regeling is niet bedoeld voor inwoners die al eerder een bijdrage hebben ontvangen op grond van een bijdrage- of stimuleringsregeling energiebesparing Den Helder. De maatregel(en) waarvoor u subsidie krijgt, moet(en) zijn uitgevoerd in de periode 1 maart 2013 - 1 november 2015.

Meer informatie op www.denhelder.nl (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl