Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 april 2013 Stimuleringsregeling energiebesparing Den Helder 2013

Denkt u er over om energiebesparende maatregelen in uw huis toe te passen? Maak dan gebruik van de subsidie die u daarvoor kunt krijgen!

De 'Stimuleringsregeling energiebesparing Den Helder 2013' is bedoeld voor eigenaren/bewoners van bestaande woningen in Den Helder die duurzame energiebesparende maatregelen willen aanbrengen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het toepassen van dak-, vloer-, spouwmuurisolatie, HR++ glas, zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.

Maximaal € 1.500

U kunt subsidie aanvragen tot 31 juli 2013 2015, maar op is op. U krijgt 15% van de geïnvesteerde kosten. De totale subsidiepot bedraagt van € 86.161,-. Per woning is de maximale bijdrage € 1.500. Zo laten we zoveel mogelijk eigenaren/bewoners gebruik maken van regeling. De regeling is niet bedoeld voor inwoners die al eerder een bijdrage hebben ontvangen op grond van een bijdrage- of stimuleringsregeling energiebesparing Den Helder. De maatregel(en) waarvoor u subsidie krijgt, moet(en) zijn uitgevoerd in de periode 1 maart 2013 - 1 november 2015.

Meer informatie op www.denhelder.nl (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl